SUSȚINERI PUBLICE TEZE DE DOCTORAT - PUȘCAȘ (DINISTREANU) DI ...

Anunturi

SUSȚINERI PUBLICE TEZE DE DOCTORAT - PUȘCAȘ (DINISTREANU) DIANA LORA

ANUNŢ

 

            Vă aducem la cunoştinţă că în ziua de 28.09.2021, ora 10, în cadrul Școlii Doctorale de Filologie, va avea loc susţinerea  publică online pe platforma Microsoft Teams, a tezei de doctorat intitulată:

OCTAV ȘULUȚIU– STUDIU MONOGRAFIC

Rezumat RO și ENG

elaborată dedoamna PUȘCAȘ (DINISTREANU) DIANA LORA (cv), în vederea acordării titlului ştiinţific de DOCTOR,

domeniul: FILOLOGIE

PREŞEDINTE:                                  1. Prof. univ. dr. Gabriel  BĂRBULEȚ (cv) - Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

CONDUCĂTOR ŞTIINŢIFIC:         2. Prof. univ. dr. Mircea POPA (cv) - Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia   

REFERENŢI:                                    3. Prof. univ. dr. Gheorghe GLODEAN (cv) - Universitatea Tehnică Cluj Napoca, Centrul Nord Baia Mare

                                                          4. Conf. univ. dr. Alexandru  RUJA (cv) - Universitatea de Vest din Timișoara

                                                          5. Conf. univ. dr. Georgeta ORIAN (cv) - Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia 

pentru a putea participa la sustinerea publica online a tezei va rugam accesati link-ul:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3af1dca047542c4f6b9ad69bdb484ce3e8%40thread.tacv2/1631883049328?context=%7b%22Tid%22%3a%22071cfe14-2e5e-4fbf-8291-9ce3fe389b36%22%2c%22Oid%22%3a%22bbdb4217-9704-4984-a20d-8831f20d8138%22%7d

Pentru a putea să vă logaţi la susţinerea publică pe pe platforma Microsoft Teams, dacă nu aveţi cont de e-mail cu extensia uab, vă rugăm ca până cel târziu în data de 28.09.2021, ora 8 să trimiteţi e-mail pe adresa doctorat@uab.ro cu urmatoarele date: Numele şi Prenumele dumneavoastra si al doctorandului unde doriti sa participati la sustinerea publica şi adresa de e-mail pe care doriti sa primiţi invitaţie de participare.

 

The use of cookies is important for the proper functioning of this site. By continuing to browse the site you express your explicit agreement regarding the use of cookies.

Read the cookie policy on here

OK